Vægttab betting – sådan kan du tabe dig

| | 0 Comments

Stort set alle danskere ejer en smartphone og det siges at der vil være 2,5 milliarder smartphones i verden i 2019. Derfor er det ikke overraskende at der bliver designet så mange nye apps og nogle af de nye apps giver dig mulighed for vægttab betting hvor du kan vædde på dit eget vægttab og potentielt tjene penge , i stedet for bare at satse med OnsideBetting bonus.

To forskellige udfordringer med DietBet

Waybetter Inc. er selskabet, der står bag DietBet hvor du kan udfordre dig selv med vægttab på to forskellige måder. Den ene udfordring er Kickstarter, som er en udfordring, der løber over fire uger. Her skal du tabe fire procent af din kropsvægt, mens Transformer udfordringen går ud på at du taber op til ti procent af din kropsvægt i en seks-ugers udfordring.

Normalt vædder du et sted mellem 150 og 250 kroner på dit vægttab og hvis du når dit mål, så får du dine penge tilbage samt penge fra folk, der ikke nåede sit mål. De penge afhænger af den samlede pulje, som bliver splittet mellem vinderne og i gennemsnittet ”vinder” vinderne omkring 50 kr. på sit vægttab. Det er endda muligt at deltage i op til seks udfordringer ad gangen (tre Kickstarter udfordringer og tre Transformer udfordringer) og vinde endnu flere penge. 

Du er sikkert ikke den første, der tænker at det lyder nemt at snyde i sådan en udfordring. Men det har udviklerne tænkt over, da du skal lægge to billeder op i begyndelsen af udfordringen. Først og fremmest skal du tage et billede af hele din krop mens du står på vægten. Derudover skal du uploade et billede hvor man kan se hvor meget du vejer på vægten. 

Hver gang du bliver bedt om at lægge et billede op skal du skrive et ord på fx et stykke papir og ligge på gulvet før du tager billedet. Dette er med til at forhindre snyd og hvis der skulle være en mistanke om snyd, så bliver du bedt om at sende en video ind hvor du vejer dig selv. 

Men det ville også være synd at snyde, da det naturligvis langt fra handler om at vinde pengene. Det handler om at være en motivation til et vægttab og deltagerne i konkurrencen kan også heppe på hinanden ved at logge på en platform hvor de kan interagere med hinanden. Derudover kan du også bruge app’en til at få gode råd til at tabe dig ved at læse tidligere deltagers succeshistorier. 

Healthywage hjælper dig også med dit vægttab

Du kan også downloade Healthywage til din mobil og vinde helt op til omkring 70.000 DKK til at spendere på Amazon eller PayPal. Her deltager du i et vægttab væddemål, som varer mindst 90 dage. 

I begyndelsen af udfordringen skal du filme en video på 30 sekunder hvor du står på vægten. Herefter skal du uploade videoen og vælge hvor meget du ønsker at satse på dit vægttab. Efter de 90 dage er gået skal du uploade en ny video på 30 sekunder af at du forhåbentligt har nået dit mål og du kan altså vinde op til 70.000 DKK. 

På hjemmesiden for HealthyWage kan du blandt andet læse succeshistorien om Anastasia fra Washington State, som vandt den helt store præmie efter 18 måneders vægttab, som resulterede i at hun tabte 18 kg. og vandt 10.000 amerikanske dollars.  

 

Leave a Reply