Fordele og ulemper ved en online personal trainer

| | 0 Comments

Har du hørt om konceptet med en online personal trainer/personlig træner? Dette er et forholdsvist nyt koncept, som vi gennemgår fordelene og ulemperne ved i denne artikel.

Træning efter eget skema

Da træningen ikke foregår fysisk på samme sted som den personlige træner, så har du større fleksibilitet til at skemalægge din egen træning. Du behøver ikke at planlægge dit skema efter hvornår dit lokale fitnesscenter har åbent eller at skynde dig fra universitetet til træning. Dermed kan du endnu mere blive egen herre over din træning.

Økonomisk kan det være bedre

Det kan være billigere at træne med en online personlig træner, da de ofte tager mindre i pris, end de trænere der arbejder ansigt-til-ansigt. I nogle tilfælde kan du endda få en online personlig træner til en hel måned til samme pris som en enkelt time med en personlig træner ansigt-til-ansigt. Dermed kan du muligvis have flere penge til at investere i online personlig træning i en længere periode, end hvis du gør det fysisk samme sted som træneren.

Kommunikationen er nemmere

Det er ikke ofte at man ville sende en besked til trænere, som arbejder som personlige trænere i fitnesscentre. Men i og med at din direkte kommunikation med en online personlig træner foregår via internettet, så giver det mere mening at sende en besked til ham/hende når som helst. Der er nogen der har en specifik app med online personlige trænere, mens andre bruger Skype til kommunikationen. Kommunikationen bliver sikkert også bedre, da en online personlig træner ofte har mere kapacitet til at give dig den nødvendige opmærksomhed.

Find end erfaren personlig træner

Når du arbejder med en online personlig træner, så behøver han/hun ikke engang at være i samme by som dig. Du kan finde den perfekte personlige træner, som passer til dine behov og som muligvis har mere erfaring end de personlige trænere, som bor i den samme by som dig. Din online personlige træner behøver ikke engang at bo på samme kontinent som dig. Du har en hel verden af muligheder.

Ulemper ved online personlig træning

Der er mange fordele ved at have en online personlig træning, men der er også nogle ulemper. Først og fremmest kan motivationen blive påvirket, da nogle personer skal have en ekstern motivation til at fx tage op og træne. Det at lægge en plan med en personal trainer i fitnesscentret kan give et skub til mange, som føler en større forpligtelse til at gennemføre træningen sammenlignet med hvis man gør det online.

Derudover kan en online personlig træner have svære ved at rette på hvilken teknik du bruger til at træne og om det bliver gjort rigtigt. Dette kan både reducere hvor effektiv træningen er og lede til eventuelle skader. Men i sidste ende handler om hvordan du foretrækker at træne.

Leave a Reply