Fem glimrende apps til vægttab

| | 0 Comments

Der er efterhånden mange personer, som foretrækker at træne derhjemme fremfor i fitnesscenteret. Det er også blevet nemt med en række gode apps, der kan hjælpe dig med at gå ned i vægt. Nedenfor deler vi fem interessante applikationer til vægttab.

 Husk at have det sjovt

 Før vi dykker ned i de fem apps om vægttab, er det vigtigt at nævne at du bør nyde din tilværelse. Måske lyder det meget flyvsk, men det er nu sandt. Hvis du ikke er glad for din tilværelse, vil du ofte ikke komme langt med tiltag til at gå ned i vægt. Husk derfor også at bruge tid på andre spil og apps. Mange mennesker kan lide at bruge tid online, på udkig efter bankoplader eller spille spil. Der skal være plads til det hele.

Træn sammen med Chris Hemsworth

Den verdensberømte australske skuespiller Chris Hemsworth har skabt en app med titlen ”Centr”. Her får du tips og tricks til træning, ernæring og andre vigtige dele af en sund livsstil.

Er du vild med Hemsworth, kan det måske motivere dig ekstra meget til at bruge den app til at gå ned i vægt. 

Den gratis FitOn 

Du skal betale for ”Centr” af Chris Hemsworth, men der findes også gratis fitness apps. For eksempel er FitOn gratis, og i Apple Store kaldes det for den bedste gratis fitness app. Mere end fem millioner personer har downloadet FitOn til deres smartphones eller tablets. Der er pilates, yoga, Hiit og mange andre former for træning. 

Vælg den samme app som Kendall Jenner

Det siges at selveste Kendall Jenner træner med Instant Abs Trainer. Her er der tale om en app, der fokuserer på at give dig det vaskebræt, som du altid har drømt om. De fleste træningssessioner er på 10-20 minutter og derfor kan du ofte klemme dem ind i dit travle program i hverdagen.

Få en god ven med MyFitnessPal

Vi fortsætter med de berømte navne. Kate Hudson, som også er kendt for det verdensberømte fitness tøjmærke Fabletics, træner med MyFitnessPal. Hun opdagede app’en takket været hendes berømte veninde Ginnifer Goodwin, som du måske kender for Mona Lisa Smile eller He’s Just Not That Into You. 

De to amerikanske skuespillerinder er altså begge blevet vilde med MyFitnessPal. Ikke alene hjælper det med træning, men også med at justere kalorieindtag og holde styr på antallet af forbrændte kalorier. Kate Hudson har tidligere udtalt, ”en af de bedste dage i mit liv var da jeg opdagede at en lille portion pizza kun har 150 kalorier.” 

Træn i fem minutter med HOT5

Netop Kate Hudson er et glimrende eksempel på at du kan træne og tabe vægt med flere forskellige apps. Det siges at Kate Hudson også er glad for HOT5. Her er der tale om en fitness app, som byder på fem minutters træning med fem forskellige øvelser, på en meget intensiv måde. 

Derfor kan du ikke sige at du ikke har tid til at træne. Der er træningssessioner på fem minutter, og det kan du fx kombinere med en kort løbetur på 10-20 minutter. Du kan også prøve yoga derhjemme med denne app på skærmen. Foretrækker du at træne i længere tid ad gangen, kan du også prøve de yderst komplette sessioner på op til 45 minutter. 

Alt i alt byder HOT5 på lidt af hvert, og det er glimrende til at tabe vægt. Du har sikkert ikke tid og lyst til det samme hver dag. Faktisk kan du ofte komme længst med din træning og vægttab ved at gøre livet til en leg og sjovt at udføre den fysiske træning.