Den sundeste sport for din krop

| | 0 Comments

Et af de bedste fitness tips er at du kommer længst med din træning, når du dyrker en sport, som du er glad for at dyrke. Hvis du ikke nyder træningen, vil du sikkert finde på overspringshandlinger eller undskyldninger for at udskyde træningen til i morgen. Alligevel er der måske sundere sportsgrene end andre. Det kigger vi på nedenfor. 

Din favorit sport er den sundeste for dig

Et hurtigt kig på de odds, som man kan satse på med Betfair bonus, viser at der findes et hav af forskellige sportsgrene. Nedenfor kigger vi på en række sunde sportsgrene, men det er vigtigt at fremhæve at i sidste ende er din yndlingssport nok den vigtigste for dig.

Squash er verdens sundeste sport ifølge Forbes

Ifølge Forbes er squash den sundeste sport i verden. Det er måske lidt svært at måle, men de argumenterer for at det er en dynamisk træning. Squash kan både forstærke styrke og kræfter. Det kan hjælpe med at forbrænde kalorier, forbedre din fleksibilitet samt udvikle din hånd-øjekoordination. 

Dans kalorierne væk

Er du også Vild Med Dans? Der er især mange kvinder, som elsker at danse Zumba og andre danse, som fører til sved på panden. Det er en af de sjoveste træningsformer, hvis du spørger mange. Husk på at det derfor kan være den sundeste træning for mange mænd og kvinder.

Det siges at dans kan bidrage til at forbrænde mellem 400 og 500 kalorier i timen alt efter hvor avanceret det er, og hvordan tempoet er. Husk på at nyde at danse til musikken. Måske er du ikke John Travolta til at starte med, men det kan du naturligvis blive. 

Tag på ski

Der kommer mange kalorier indenbords, når folk tager på skiferie, men der bliver også forbrændt mange kalorier. Det siges at folk kan forbrænde helt op til 1122 kalorier i timen, når de står på ski. Derfor er det ikke overraskende at hyppige skiløbere anses som værende 40 procent mere i form end andre folk, som også er i form. 

Basketball er sundt og sjovt

Du kan også udleve din indre Lebron James og dyrke basketball med vennerne og veninderne. Her er der tale om en fysisk krævende sportsgren, som måske ikke engang føles som træning. 

Læg planer med vennerne om at spille en times basketball et par gange om ugen og se hvordan du bliver sundere både fysisk set og mentalt. Det antages at en person, som vejer omkring 75 kr., kan forvente at forbrænde op til 600 kalorier i timen ved at dyrke basketball. 

Hvis du vælger at dyrke basketball, er det vigtigt at du varmer op og strækker ud. Det er naturligvis vigtigt med enhver form for træning, men det gælder især basketball.

Du kommer nemlig hurtigt ud i uvante positioner, og kan nemt blive skadet, hvis din krop ikke er forberedt. I det tilfælde vil det være ligegyldigt hvor sund sportsgrenen er, da du vil blive forhindret i at træne i en kortere eller længere periode. Sørg derfor for at varme op, og at tage den med ro, når du starter med at spille basketball.