Bedste sportsbutikker med fitness- og træningsudstyr i Danmark

| | 0 Comments


For at kunne træne kræver det at du har det rette fitness- eller
træningsudstyr – akkurat som å gå til europeisk mesterskap krever å kjøpe EM 2021 billetter. I denne artikel gennemgår vi tre gode bud på hvor du kan købe udstyr til din træning.

Sportsmaster er #vildmedsport

Sportsmaster er en kæde af sportsbutikker, som blandt andet arbejder med kampagnen vild med sport. Her kan du få inspiration til produkter til fodbold, løb og fitness og sådan en service er med til at gøre Sportsmaster til en af de bedste sportsbutikker i landet i vores øjne.

Sportsmaster har også vundet e-handelsprisen i 2015 og er blevet e-mærket, så selvom det er et brand, der har eksisteret længe, så er de up-to-date. Du kan blandt andet følge Sportsmaster på de tre populære sociale medier Facebook, Snapchat og Instagram og du har sikkert også lagt mærke til Sportsmaster, hvis du har set en fodboldkamp med FC København, FC Midtjylland, Brøndby IF, Esbjerg FB eller Aalborg Boldklub. Sportsmaster er nemlig stolt sponsor af alle de fem store fodboldhold.

Sportigan med ting til alt mellem løb og svømning

Mere end 350 personer arbejder i Sportigan, som er en kæde af sportsforretninger, der med 47 butikker efterhånden er nået op på at blive en af de største leverandører af træningsudstyr i Danmark. Sportigan startede i 1989 og de sælger alt til fitness, cykling, svømning, håndbold, fodbold, løb og meget mere.

Du kan endda også købe fitness- og træningsudstyr online med byttemuligheder i butikken samt hurtig levering, som er gratis, hvis du bestiller for mere end 300 kroner.

Billigt fitnessudstyr hos Billig-fitness

E-handlen www.billig-fitness.dk har efterhånden samlet erfaring ind fra fitnessbranchen i mere end ti år og den erfaring udnytter folkene bag hjemmesiden til at gøre det nemt at købe udstyr til fitness.

E-handel byder på et bredt sortiment med produkter fra alt træningsudstyr til aerobicudstyr. Derudover kan du også dykke ned i et bredt udvalg af produkter inden for kosttilskud, da mange kunder har efterspurgt dette. Billig Fitness sælger blandt andet ting med deres eget brand Nordic Strength, som er fitnessudstyr i høj kvalitet til lav pris.

Som sagt har billig fitness indhentet erfaring inden for de seneste ti år og de gør det stadig ved at deltage i messer over hele verden samt ved at følge de seneste fitness trends. Derfor er der mere end 70.000 personer, der indtil nu har valgt at købe ind hos den populære fitness e-handel.

 

Leave a Reply