Er YouTube træningsvideoer en fidus?

| | 0 Comments

Træning videoer kan findes på YouTube for alt og alt. Mavemuskler, vægttab, arme osv. Du kan dyrke cardio eller yoga eller endda pilates. Men er den nemmere måde at træne på (derhjemme gratis) virkelig den bedste måde at gøre det på?

Vigtige ting om træning

For det første skal vi forstå, at det ikke er så nemt at træne effektivt og sundt. Du skal forstå, at det at spise sundt, vide, hvad din krop kan og ikke kan, og vigtigst af alt, at træne gradvist er nummer et. Den bedste situation ville også være at have en personlig træner, som kan hjælpe dig med alt dette. Mange af disse youtube – trænere har virkelig ikke nogen certificering eller erfaring … desværre. Hvis du vil have det komplette træningsprogram, inklusive mad, skal du selvfølgelig betale. Men selv da kan du ikke altid være sikker. Tempoet i træningen bliver normalt ikke taget hånd om, indholdsskaberne kan ikke rigtig se, hvad du laver, og hvordan du træner, om det korrekt, eller er du på vej til at få en ubehagelig skade.

Træning på YouTube

Som sagt før, kan alle lave disse videoer. Professionelle eller amatører eller endda nogen, som ved meget lidt om træning. Hensigten med at lave disse videoer kan også variere: nogen gør det sandsynligvis for at hjælpe folk, men andre gør det for profit. Sagen er: begge disse typer mennesker findes på YouTube, og du kan aldrig se, hvilken der er hvilken. Du kan se mange kommentarer, som siger, at disse træningspas er nyttige, og de ser resultater, men samtidig er der mange kommentarer, som taler om, at dette slet ikke virker. Så hvordan kan du vide, om dette er en rigtig ting eller er det ikke?

Så er disse træningspas en fidus?

Som sagt før, kan dette ikke siges med sikkerhed, og vi kan ikke generalisere hvert enkelt træningsindhold. Hvad du kan gøre er, at du kan lave en grundig forskning om en bestemt indhold skaber: har denne skaber tidligere erfaring med træning, har de en certificering, hvad siger folk om dem. Ikke alle skabere af træningsindhold er en fidus på YouTube. Nok er der mange af dem, men som sagt kan man virkelig mærke. Fra folks feedback for eksempel. Uanset hvad, bør du undersøge, hvilke typer træning du skal lave, og generelt undersøge før du starter, inklusive skaberen selvfølgelig. På denne måde er chancerne for at blive snydt mere end slanke på denne måde.