Bedste YouTube kanaler til træning når du har for travlt til fitnesscentret

| | 0 Comments

Måske er det mest kvinder, der går efter at blive populære på YouTube og andre sociale medier, når det kommer til at lægge træningsøvelser op. Det er i hvert fald kvinder, der er blandt det mest populære, når det kommer til videoer på dansk, men der er også en enkelt populær herre. Du kan blandt andet læse om disse tre YouTube kanaler til træning i hjemmet; Mette Lyngholm, Maya Lützhøft og Morten Nørgaard i denne artikel.

Mette Lyngholm giver YouTube træning for gravide

Mette Lyngholm er en af de mest populære fitness “influencere” i Danmark. Hun har mere end 71.000 følgere på Instagram og hun har også en hjemmeside hvor hun fortæller dagligt om motivation, sunde opskrifter og træning.

Netop træning kan du også følge på Mette Lyngholms YouTube kanal, hvor hun blandt andet har lagt træningsøvelser for gravide op, som blev filmet mens hun selv var gravid. Så kan du se hvordan du kan træne med slynge, hvis du er gravid eller generelt få inspiration til træning som højgravid.

Du kan naturligvis også blive inspireret af Mette Lyngholm, selvom du ikke er gravid. Hvis du søger på ”træningsøvelser” på YouTube så er videoen ”Træningsøvelser der aktiverer dine baller” den der har opnået flest visninger.

Kostvejlederen Maya Drøm fra Aarhus giver også gode tips

34.500 er antallet af personer, der følger Maya Drøm på Instagram. På YouTube hedder hun godt nok Maya Lützhøft, men det forhindrer dig absolut ikke i at finde videoer, hvor du kan inspiration til forskellige squat øvelser.

Maya Drøm har ligesom Mette Lyngholm deltaget i Marbella Fitness Camp i Spanien som instruktører. Her arrangerede de programmet og udfordrede deltagerne på hver deres niveau og gennemgik forskellige former for træning, der passer til den respektive deltager. Men du behøver altså ikke at rejse til Spanien for at få gode råd, da du kan finde begge stærke kvinder på YouTube.

Morten Nørgaard får dig i gang via YouTube

Men du kan selvfølgelig også følge mænd på YouTube. Morten Nørgaard fra Silkeborg er en af de mest populære. Han studerer idræt på Aalborg Universitet og i sin fritid lægger han videoer op på YouTube så du kan få inspiration til både at træne arme og ben.

Ikke kun på YouTube

Netop Instagram som vi har nævnt i denne artikel kan du bruge til at finde inspiration til træningsøvelser, hvis du bruger Instagram mere end YouTube. Sidsel Godsk er personlig træner og hun lagde for nyligt op inspiration til core træning mens man fx er på ferie. Opvarmningen er som du sikkert ved også rigtig vigtig for træning og Sidsel Godsk giver også en hurtig gennemgang af hvordan det kan klares i en video fra juli måned.

 

Leave a Reply